PUBLICITAT

La llei de la nacionalitat es debatrà el proper 19 d'abril

  • També es tractarà la Llei del matrimoni o l'adhesió a un conveni contra l'abús sexual
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La darrera sessió del Consell General. Foto: TONY LARA

La presa en consideració de la proposició de llei per modificar la Llei de la nacionalitat, presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata, serà debatuda al Consell General el proper 19 d'abril. Així va acordar-set durant la reunió de la Junta de Presidents celebrada ahir.

La sessió del 19 d'abril, a més de per debatre la presa en consideració de la proposició socialdemòcrata sobre la nacionalitat, també servirà per votar el projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del matrimoni. Altres projectes que es debatran seran el de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les actuacions addicionals efectuades pel Govern en la campanya de pavimentació o reforç de les calçades de carreteres generals, secundàries i dels carrers (any 2011), amb motiu de l'acabament de diverses obres de la xarxa viària nacional; a més de la proposta d'acord sobre l'adhesió d'Andorra al Conveni del Consell d'Europa per la protecció dels nens i nenes contra l'explotació sexual i l'abús sexual.

Finalment, també s'examinarà la proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni relatiu a les zones humides d'importància internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT