PUBLICITAT

La rebaixa dels anys per obtenir la nacionalitat, a debat el proper 19 d'abril

  • La Junta de Presidents acorda debatre al Consell General  la proposició de llei presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata

02042012_juntapresidents2

Imatge d'arxiu de la Junta de Presidents.. Foto: ANA
La presa en consideració de la proposició de llei per modificar la Llei de la nacionalitat, presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata, serà debatuda al Consell General el proper 19 d'abril. Així s'ha acordat durant la reunió de la Junta de Presidents celebrada aquest dilluns.

La sessió del 19 d'abril, a més,  també servirà per votar el projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del matrimoni. Altres projectes que es debatran seran el de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les actuacions addicionals efectuades pel Govern en la campanya de pavimentació o reforç de les calçades de carreteres generals, secundàries i dels carrers (any 2011), amb motiu de l'acabament de diverses obres de la xarxa viària nacional; a més de la proposta d'acord sobre l'adhesió d'Andorra al Conveni del Consell d'Europa per la protecció dels nens i nenes contra l'explotació sexual i l'abús sexual.

Finalment, també s'examinarà la proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni relatiu a les zones humides d’importància internacional, particularment com a hàbitat d’aus aquàtiques.

Paral·lelament, la Junta ha determinat que sigui la Comissió Legislativa d’Economia l'encarregada de conèixer el projecte de llei d'inversió estrangera al Principat d'Andorra, i el projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a la transferència corrent per finançar el projecte d'assessorament i captació d'inversió estrangera.

Per la seva banda, la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost serà l'encarregada de conèixer el projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als costos derivats dels impostos indirectes liquidats per la societat Centre de Tractament de Residus SA durant l’execució de les obres i que no estaven inclosos en el cost de construcció, claus en mà, que determina el contracte.

Finalment, s'ha determinat que la Comissió Legislativa de Sanitat i Medi Ambient s'encarregui de conèixer la proposició de llei de modificació de la Llei de tinença i de protecció d'animals del 30 de juny del 1998.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT