Jornada d'empats que deixa la Lliga més emocionant encara

• Victor Hugo empata en l'últim minut per al Lusitans i Manolo Jiménez torna a jugar
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

Gerard Aloy i Luis, els dos de l'Escale, lluiten per la pilota, ahir. Foto: TONY LARA

La lliga de futbol en la lluita pel títol està més emocionant que mai. Ahir, els dos partits van acabar amb empat, així que tot continua molt ajustat entre els quatre candidats, i això que el Lusitans va haver de remuntar un 2-0 de l'Escale, cosa que va aconseguir en l'últim minut amb rematada de cap de Victor Hugo. En l'altre enfrontament entre Pidasa i Matecosa, el més destacat va ser la tornada de Manolo Jiménez amb els colomencs, després de ser operat del creuat anterior i del menisc. Va sortir en el minut 57 i va demostrar que la qualitat la manté intacta.

En el primer partit de la jornada en la lluita pel títol, l'Escale Santa Coloma i el Construccions la Posa Lusitans es van veure les cares en un duel que va arrencar amb Luis avançant els colomencs en el minut 21. Ja en el minut 49, Boris Antón va augmentar la renda amb un 2-0 que complicava les coses al Lusitans, però els homes de Vicenç Marqués van remuntar gràcies a Victor Hugo, que va marcar en el 56 en pentinar a gol una treta de banda, i en el 89, quan tot semblava perdut i també en enviar a la xarxa de cap una pilota morta al centre de la defensa.

En el partit que tancava la jornada, el Matecosa Sant Julià es va avançar als set minuts gràcies a Gabi Riera, i a partir d'aquí va jugar a especular. El Pidasa Santa Coloma va buscar el gol, mentre els lauredians lluitaven per desfer els intents rivals, sense intencions de sortir a l'atac, sinó de mantenir el resultat tot i que restava gairebé tot el partit per davant. Així, la insistència colomenca va obtenir premi gràcies a Alejandro Romero, que en el 81 va marcar l'empat.

En la celebració, Romero va mostrar una samarreta de suport a Xinos, lesionat, i en mig treure's la samarreta oficial, l'àrbitre li va mostrar la segona groga i el va enviar als vestidors amb la vermella, tot i que el marcador ja no es va moure.

RANGER'S, DE NOU SENSE ONZE / El Ranger's, descendit, es va presentar sense onze jugadors, cosa que ja ha ocorregut en diverses ocasions aquesta temporada. Contra el Principat van ser set de sortida, però van marcar en el minut 4 gràcies a Francisco Martínez. Amb tot, al minut 7 Bruno Fernandes va veure la vermella directa i l'àrbitre va suspendre el matx en quedar-se l'equip amb sis.