Soulié tanca la temporada amb la 13a plaça a França

• Les errades en el primer tir allunyen l'andorrana quan era en el primer grup
BESSANS

Laura Soulié va disputat ahir l'última cursa de la temporada de biatló, després d'algunes setmanes sense competir en acabar la Copa del Món. L'andorrana va córrer els Campionats de França a Bessans, en una cursa de 10km en què va ser 13a.

Soulié, que competia amb antibiòtics per malaltia, va completar una primera volta amb el grup capdavanter en què hi havia una dotzena de corredores, però en el tir va penalitzar amb dues errades. Això l'ha va fer perdre molt temps i el grup es va escapar. Després va mantenir el ritme, però va tornar a tenir una errada en el següent tir, una més en la següent passada, i dos més en l'última ronda. Així, va finalitzar amb 30min 48s, a 4min 07s de la guanyadora, la francesa Laure Brunet.