PUBLICITAT

170 infants participaran a les activitats de Pasqua de la capital

  • Al casal El Llamp els tallers estaran ambientats als anys 60, amb el moviment Hippy
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Representants del Comú presenten les activitats. Foto: ANA

El Departament de Social del Comú d'Andorra la Vella ha organitzat, en el marc del programa de vacances escolars de Setmana Santa 2012, diverses activitats i tallers pels més petits de la parròquia. Fins a 170 infants s'han inscrit als casals del Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma, 96 d'ells en el primer torn –que va de dilluns 2 d'abril a dijous 5– i 74 més ho han fet en el segon torn –del 10 al 13 d'abril. Mentre, el 13è campus esportiu i primer Campus Kelme comptarà amb 84 participants de 6 a 15 anys .

Un total de 170 nens de la parròquia d'Andorra la vella podran gaudir de les diverses activitats i sortides organitzades pel Departament de Social del Comú per aquestes festes de Setmana Santa. Les activitats, dividides en dos torns, es duran a terme entre els dies 2 i 5 d'abril i entre el 10 i el 13 del mateix mes.

En el primer torn s'hi han apuntat 96 nens, vuit dels quals han rebut una prestació social de l'administració. I en el segon, hi ha 74 infants inscrits, informa l'ANA.

Al Casal d'Infants El Llamp d'Andorra la Vella, els tallers estaran ambientats als anys 60, concretament amb el moviment Hippy. Hi haurà tallers on els nens podran confeccionar disfresses, una gimcana i una festa multitudinària amenitzada amb música de l'època. A més, també s'inclou una sortida a la piscina i una altra al bosc del Col·legi Janer.

Mentrestant, a la Ludoteca de Santa Coloma, la temàtica girarà entorn les tradicions de la festivitat de Setmana Santa. Els infants seran protagonistes d'una gimcana a la recerca d'ous de Pasqua i participaran en un Taller de Xocolata. Així mateix, gaudiran d'un Taller d'estimulació sensorial, una sortida a la piscina, jocs col·lectius i una sessió d'educació viària.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT