PUBLICITAT

Jordan és quart i finalista del Total Fight de freeski

  • Albaladejo acaba 6è en una prova que torna a guanyar el finlandès Leinonen
EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
Seqüència d'uns dels trucs d'Scotty Jordan, ahir al circuit del Tarter on s'ha disputat el Total Fight. Foto: EL PERIÒDIC

Kalle Leinonen va revalidar ahir el títol de Master of Freestyle després de fer la millor puntuació en la final del Grandvalira Total Fight de Freeski. Tot i que semblava que la victòria acabaria en mans del noruec Elvis Eidsvold, en les últimes rondes Leinonen va fer uns trucs espectaculars que va fer aixecar el públic assistent a la competició. La representació andorrana va tenir actuacions destacades amb Scotty Jordan, quart i finalista, mentre que Noah Albaladejo va acabar 6è. El també nacional Albert Martinez i l'espanyol Alex Parera no han pogut continuar en les finals per sengles caigudes a la primera lloma.

Al llarg de tot l'slopestyle, Kalle Leinonen va realitzar un 2 In 2 Out al primer rail en baixada, seguit d'un Switch 2 In Switch 2 Out a la llauna de San Miguel, seguit d'un Switch Bio 10 Switch Left en la primera lloma per Switch Bio Right Mute a la segona lloma i un Doble Cork 12 a la tercera lloma. Al acabar la competició, que per primera vegada és puntuable per al calendari mundial de la AFP (Association of Freesking Professionals), Leinonen va comentar: «Em sento realment bé i feliç de guanyar aquí de nou. Aquesta competició està molt ben organitzada i, sens dubte, tornaré l'any que ve per defensar el títol».

La gran presència d'andorrans que es van classificar entre els 20 millors riders per disputar la final va tenir recompensa, ja que Scotty Jordan, que va ser quart, va reconèixer que «en general», estava «content per la meva actuació en aquesta edició del Total Fight». «He realitzat bones rondes tot i que tenia algunes molèsties al genoll», va manifestar el rider de la FAE.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT