PUBLICITAT

Gutiérrez es manté en la línia: 25a en el descens

  • A la Molina, Josh Alayrach salva una jornada de gegant amb un dur traçat
EL PERIÒDIC
L'ALPE D'HUEZ / LA MOLINA

Periodic
Marc Oliveras, que ahir no va acabar a la Molina, com tants d'altres. Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez acumula ja molts dies consecutius de competició, i això es va notar ahir en la disciplina de velocitat per excel·lència, el descens, on no va pogut tenir una actuació destacada en ser 25a amb uns discrets 71,55 punts FIS. Amb tot, la seva evolució entra dins dels terminis establerts per la FAE. Gutiérrez va marcar un temps de 1min 35,24s, mentre que la guanyadora, la francesa Marion Rolland, va fer 1min 31,16s.

ALAYRACH, 9È A LA MOLINA / La segona jornada dels Campionats d'Espanya a la Molina van estar marcats per un traçat peculiar en el gegant, amb revolts amb poca distància lateral, amb poca verticalitat i amb un traçat que no ha agradat als responsables de l'equip andorrà. Marc Gutiérrez, entrenador de l'equip, ha assegurat: «Estem acostumats a revolts de 25 a 27 metres i avui –per ahir– era impossible». Amb tot, Josh Alayrach va entrar en el Top Ten9è (1min 43,80s) a gairebé quatre segons del millor temps de l'espanyol Pol Rocamora (1min 39.92s).

Per darrera d'Alayrach van acabar Robert Solsona, 13è (1min 44,52s) i Xavier Salvadores, 22è (1min 46,89s), sent el millor dels joves, tot i que ahir el que va marcar la cursa ha estat el traçat i per això n'ha hagut tants, d'abandonaments: Gabriel Barios, Nil Ruiz, Guillem Casal, Nil Esteve, Àxel Esteve, Jan Missé, Joan Verdú i Marc Oliveras, que participava després d'haver estat als Nacionals francesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT