PUBLICITAT

Amb el ritme a la sang

  • Una cinquantena de joves fan possible un xou de música i desvergonyiment a Gala
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dues de les participants, amb una dinamitzadora al centre, ahir. Foto: TONY LARA

Atreviment, desvergonyiment, gosadia, molta barra i, per sobre de tot, un ritme que es porta a la sang. Es tractava d'un xou sense ànim de competició, només per divertir-se i posicionar un nou perfum al mercat, però ja des de l'inici es va veure que els concursants s'ho havien pres molt en serio. Quanta qualitat...

Perfumeries Gala va organitzar ahir la festa Just be yourself, on es convidava a tothom a demostrar les seves dots pel ball i la performance durant un minut. El premi eren lots de productes de perfum, a més de vals de compra per als dos guanyadors. Uns guanyadors decidits per la companyia Liquid Dansa, que ahir feia de rigorós jurat.

Però més que cercar premis, el que els participants volien era demostrar al nombrós públic les seves qualitats en el ball. Desinhibir-se durant 60 segons i mostrar allò que normalment fan davant del mirall. Els participants eren majoritàriament joves, fins i tot molt joves: pràcticament havien après a ballar a la vegada que a parlar. Però amb el so de la música, qualsevol vergonya defugia. Ahir, entre gent aplaudint, càmeres i flaixos, es van sentir com petites estrelles.

La primera participant ho va donar tot, fins i tot va llançar la gorra al públic per posar-se'l a la butxaca. La van seguir dues simpàtiques nenes. «Ha estat molt bé, és molt divertit ballar en públic», comentava la Íria després de ballar. Semblava tímida, però amb la música es transformava en una petita ballarina. Poc després, dos joves van fer tota una exhibició de break dance. «Heu vingut fins i tot amb una coreografia», els comentava el presentador. «No, no, és coreografia de carrer, de batalla», van respondre-li.

L'alt nivell dels primers candidats no va privar que poc a poc s'anessin animant nous concursants. En un principi hi havia una trentena d'inscrits, però l'ambient creat ahir a Gala va permetre sumar-ne de més, fins arribar a la cinquantena. Més els curiosos que clavaven el nas als vidres de Gala.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT