PUBLICITAT

Suñé aposta per «consolidar» el Fòrum dels estudiants

  • Vol «crear interès» per la indústria local entre els escolars de fora del país
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns estudiants s'informen al Fòrum, ahir al Centre de Congressos. Foto: TONY LARA

Considerant-la com un «primer contacte directe a l'empresa», la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, va inaugurar ahir la segona edició del Fòrum Estudiants + Empresa. Una trobada a la que es va apropar no només als estudiants andorrans, sinó també als de fora per generar «interès» per la feina al Principat.

«És un contacte pels estudiants amb respostes directes del sector empresarial», va explicar Suñé a l'estrena d'una cita a la que va dir que ja es troba «consolidada» després de la seva primera edició. Tot i així, va reconèixer que encara s'ha de «treballar més» per aconseguir que aquesta trobada entre estudiants i empreses vagi creixent.

El Fòrum va obrir les seves portes ahir amb 36 empreses de diferents sectors. A més d'un increment de participants respecte a l'any passat, es va gaudir d'una elevada assistència, amb més d'un centenar d'alumnes que es van apropar al Centre de Congressos, on es cel·lebra l'esdeveniment, durant les primeres hores.

La ministra va recordar que l'objectiu més important és l'oportunitat perquè les empreses i els alumnes intercanviïn les seves necessitats en funció dels seus interessos. I va voler assenyalar que «no són ofertes de feina» el que hi ha al Fòrum, sinó que es tracta de «donar a conèixer el sector i quines possibilitats hi ha».

Els estands més visitats pels joves durant la jornada d'ahir van ser els de negocis relacionats amb el comerç i el turisme, i sobretot amb els hotels. Però també van tenir una oferta informativa dels principals col·legis professionals del país. D'altra banda, també van assistir a les diferents xerrades sobre algunes ocupacions, com l'emprenedoria, l'hostaleria i la cuina, la informàtica o la psicologia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT