PUBLICITAT

Colom compleix 100 partits a la màxima categoria del bàsquet

  • La present temporada és fins el moment la millor del base andorrà al Mad-Croc Fuenlabrada d'ACB
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Colom, contra el Madrid, en el seu millor partit, a la Copa del Rei. Foto: BALONCESTO FUENLABRADA

La 27a jornada de la Lliga Endesa (Lliga ACB) serà recordada per l'andorrà Quino Colom per molt temps, ja que avui, amb la samarreta del seu equip, el Mad-Croc Fuenlabrada, compleix 100 partits a la màxima categoria del bàsquet espanyol, «la millor competició d'Europa», en paraules del base andorrà. El partit, a més, és important per al conjunt madrileny, que es juga les opcions de mantenir-se en la categoria, en un duel contra el Blusens Monbus, a les 18.00 per Teledeporte.

«Per a mi és més que una il·lusió poder complir 100 partits en una de les millors lligues europees, si no la millor», va dir ahir el jugador després de l'última sessió d'entrenament, abans del duel d'aquesta tarda. Colom, que ahir no va poder assistir a veure a las Rozas el partit del BC River Andorra «tot i que els desitjo el millor», va dir, ha aconseguit aquesta temporada l'autèntica consolidació en l'equip del Fuenlabrada, on ha disputat 25 partits, dels quals en 22 ha estat en el cinc inicial.

A més, cal destacar que el base és un dels homes destacats de la Lliga Endesa, ja que pel que fa a assistències, els seus números el situen com a 8è de la competició amb 3,6 de mitjana per partit. «Aquest any he fet un pas endavant en assistències, fins i tot posant-me entre els millors», va manifestar.

«He patit molt, he entrenat molt per arribar aquí, però no em paro, vull continuar creixent», va afirmar el base, que ha renovat amb el Mad-Croc Fuenlabrada fins 2014, prova de la comunió que existeix entre ells i el club madrileny: «Esperem que aquesta temporada tot vagi bé i poder mantenir la categoria, que és pel que estem centrats ara. Aquest any hem fet una bona Copa del Rei». De fet, en aquesta competició contra el Real Madrid en quarts de final va aconseguir 12 punts, i té una mitjana de 7,3, en aquesta que és la seva millor campanya. En els 99 partits que ha disputat fins ara, suma 5,6 punts de mitjana, 2,8 assistències, 1,6 rebots i una valoració de 5,8.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT