PUBLICITAT

L'Hotels Plaza no es pot permetre deixar volar més punts

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Nova jornada per posar a prova l'Hotels Plaza Andorra de futbol sala, que té un cada vegada més complicat paper en la Segona Divisió espanyola, especialment si no torna al camí de la victòria, i deixa de viure en caiguda lliure. Des del mes de febrer que no suma un triomf, i molt temps és això per un equip que vol ser al play-off. Avui, a les 18.30, rep el cuer.

L'Hospitalet-BellSport ocupa l'última posició de la lliga però sembla enganyós si es miren els números. 12 derrotes acumulen els catalans, però els andorrans, que són a la 9a plaça i fora del seu objectiu de temporada, en tenen 10. Els últims partits no han aconseguit calmar les aigües, que baixen mogudes en el primer equip perquè les victòries no arriben, tot i que sempre es queden a les portes, com la setmana passada a la pista de l'África Ceutí, on van caure per un ajustat 5-4.

L'Hotels Plaza, amb 32 punts, té a tres el play-off, amb la 8a posició que ocupa precisament el Ceutí. Ja ha avisat aquesta setmana Xavier De la Rosa, l'entrenador andorrà, que sap que si no es guanya a casa avui al cuer, les coses es posaran malament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT