PUBLICITAT

Verdú, 5è en els Nacionals espanyols de supergegant

  • L'equip andorrà disputa avui el gegant a l'estació de la Molina
EL PERIÒDIC
LA MOLINA / L'ALPE D'HUEZ

Periodic
Joan Verdú, en una cursa de la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

Ahir es va celebrar la primera prova dels Campionats d'Espanya d'esquí alpí a la Molina, un supergegant en què Joan Verdú va ser 5è, amb Àxel Esteve, Jan Missé, Robert Solsona, Nil Esteve i Xavier Salvadores entre els 23 primers.

Els resultats d'ahir són prova de la bona actuació del dia anterior, dijous, a la mateixa estació, amb dos supergegants FIS. Joan Verdú va ser dijous 1r i després 7è, respectivament, mentre que Josh Alayrach va ser 3r i 9è. Així mateix, va destacar l'actuació de Gabriel Barios, 8è en la primera cursa tot i sortir-se i recuperar terreny quan estava en els temps dels millors, i 21è en la segona. «Hi ha en general una molt bona progressió», va dir l'entrenador Marc Gutiérrez, que destaca que els joves «no s'amaguen, fan el que els hi diem i arrisquen en un esport com aquest que és de velocitat i on el risc és sempre present».

En el supergegant dels Nacionals espanyols d'ahir, Verdú va acabar 5è amb 54,44s, quan el millor temps va ser de l'espanyol Paul De la Cuesta, amb 52,98s. Verdú va sumar 66,62 punts FIS. Per darrera, Àxel Esteve, 14è amb 55,99s; Jan Missé, 15è amb 56,20s; Robert Solsona, 16è amb 56,31s; Nil Esteve, 20è amb 57,04s; i Xavier Salvadores, 23è amb 57,22s. No van finalitzat la primera mànega Josh Alayrach, Gabriel Barios, Guillem Casal i Matías Vargas.

Per altra part, a l'Alpe d'Huez, Mireia Gutiérrez va ser 27a en el descens FIS. «Un bon camí», segons Carles Visa, director tècnic de la FAE. En la mateixa estació, ni Kevin Esteve ni Roger Vidosa van acabar l'eslàlom, mentre que a Bardonecchia (Itàlia), Carmina Pallàs va ser 22a en l'eslàlom dels Nacionals italians.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT