• Supera l'Omnia Las Rozas per 74 a 83
  • Els de Peñarroya, grans dominadors de la competició, aconsegueixen l'ascens a falta de dues jornades
30032012_river
Celebració en el partit d'ahir a Las Rozas. Foto: AGUSTÍN CATALÁN
Amb la seva victòria a la pista d'Omnia Las Rozas, el River Andorra aconsegueix l'ascens directe a la Adecco Or després de dominar la competició durant gran part de la temporada.

Però no ho van tenir fàcil els de Joan Peñarroya. Amb un parcial de 0-7 aconseguienahir  les primeres rendes en el període inicial, però sense aconseguir desenganxar massa (18-22). El bon fer d'Iñaki de Miguel, amb sis punts gairebé consecutius, establia l'empat a 30 al marcador. Una igualtat que es mantindria fins al descans. Després d'una tècnica a la banqueta local, els del Principat tornaven a manar en el xoc. El final del segon període va ser espectacular: triple de Wolf, rèplica de Bavosi i nou triple del nord-americà d'Omnia, que es va anar amb 23 punts i 7 rebots al vestidor.

A la represa va arribar el moment clau de la trobada: un nou triple de Wolf posava el 59-50 i obligava a Joan Peñarroya a parar el xoc i a aclarir idees. Un temps mort que va resultar decisiu per l'esdevenir de la trobada: parcial 0-14 entre tercer i últim període de la mà de Bavosi (el millor dels visitants) i Maresch que donava un comandament de la trobada als andorrans del qual no es s'enlairarien. Omnia Las Rozas va estrènyer i es va col.locar a dos punts, però dos triples de Bavosi i Jiménez van ampliar l'avantatge, que a falta de dos minuts va arribar a ser de 13 punts, i van conduir al River Andorra a l'Adecco Or