PUBLICITAT

Aparatós accident entre quatre vehicles a l'avinguda Consell d'Europa

  • El servei d'emergències ha hagut atendre dos dels conductors amb ferides lleus i un atac de nervis
ANA
ESCALDES-ENGORDANY


30032012_accident

Un dels vehicles implicats ha quedat mig bolcat i ha topat de cara amb un vehicle que circulava en direcció oposada.. Foto: ANA / M.C.
Quatre vehicles han protagonitzat aquest divendres pels volts les 17.30 hores un aparatós accident que ha obligat a tallar la circulació en ambdues direccions durant una mitja hora a l'avinguda Consell d'Europa. Tot i l'espectacularitat de la topada, amb un dels vehicles mig bolcat al mig de la carretera, només ha calgut atendre dos dels conductors de ferides lleus i un atac de nervis. L'accident ha tingut lloc a l'avinguda d'Europa, entre el Pont de parís i la Dama de Gel.

Poc abans de les 17.30 hores d'aquest divendres s'ha produït un accident amb quatre vehicles implicats a l'avinguda Consell d'Europa, més amunt del pont de París en direcció a Escaldes- Engordany. Dos d'ells circulaven en sentit ascendent pel carril més proper a la vorera, mentre un altre circulava pel carril central també en sentit de pujada cap a la Dama de Gel. Segons les informacions de la Policia, un dels cotxes del carril de la dreta ha volgut canviar al del mig i ha topat amb el vehicles que hi circulava. Aquest, a causa de l'impacte i en intentar evitar la col·lisió s'ha tombat xocant amb un quart turisme que baixava des d'Escaldes, quedant pràcticament encastat sobre la part davantera del mateix.

Tot i que la topada ha estat aparatosa i els bombers han hagut de retirar de la via el vehicle bolcat, el conductor d'aquest turisme ha estat atès per una ambulància del SUM en el lloc dels fets i la conductora del vehicle que ha volgut canviar de carril ha estat traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un atac de nervis. Com ha confirmat el cap de guàrdia de l'hospital, cap dels dos ha patit ferides greus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT