PUBLICITAT

«Estem preparats i convençuts de les nostres opcions de victòria»

  • Peñarroya és la imatge de l'optimisme de cara al duel per l'ascens d'avui a las Rozas
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El River és ara més que mai un bloc que només pensa en l'ascens Foto: ÀLEX LARA

Amb una victòria avui, el BC River Andorra serà matemàticament equip de la LEB Or. El conjunt andorrà disputa el seu 22è enfrontament de la competició de Plata a la pista de las Rozas, un conjunt que busca el miracle de tenir l'opció impossible, quan ara és tercer a la classificació amb set derrotes, per les quatre dels andorrans, de les quals dues són en els últims dos enfrontaments. «Estem preparats i convençuts de les nostres opcions de victòria», va dir ahir Joan Peñarroya en la roda de premsa prèvia al partit d'avui. «Hem entrenat molt bé aquesta setmana», hi va afegir amb bona sintonia. El duel, a les 21.00 en directe per RNA.

La qüestió serà veure com reacciona l'equip després de dues derrotes consecutives, la segona en els segons finals i amb un triple a casa, obra d'Ott per al Lan Mobel –«la que més mal ens va fer», va assegurar el tècnic–, i que va tenir a l'equip «tocat» tot el cap de setmana passat abans de tornar a les sessions preparatòries del matx d'aquesta nit.

A més, la setmana va començar malament amb la confirmació de la baixa segura per esquinç de turmell de Pablo Sánchez, el màxim rebotejador del River, però amb el transcurs dels dies l'optimisme s'ha instal·lat en la plantilla i el cos tècnic. No hi ha res millor que un missatge positiu: «La baixa de Pablo és important, perquè ens aporta moltes coses, però aquest equip quan ha tingut baixes o algú no esta fi, la resta dóna un pas endavant perquè aquesta baixa no es noti, o es noti el menys possible».

«El nostre equip és un equip madur, tots som conscients del que ens juguem i portem des de dilluns centrats en aquest partit», va insistir l'entrenador català.

LAS ROZAS, MAL RIVAL / Amb les dades a la mà, i els jugadors examinats, las Rozas és mal rival. Els madrilenys van posar el River contra les cordes al Poliesportiu amb dos primers quarts molt bons, tot i que en els dos últims els andorrans es van refer. Però això no és tot: «Ells juguen per conceptes, amb molts talls, blocs cecs... sabem que ens faran mal, però es tracta d'un tema de concentració», va afirmar Peñarroya, que considera que sap molt bé «com jugarà las Rozas», però que ahir es preguntava que la «qüestió» és «saber com ens defensaran». «Es tractarà d'una lluita d'estils, i a veure què passa», va cloure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT