PUBLICITAT

Esteve torna a baixar punts, ara al gegant de França on és 17è

EL PERIÒDIC
L?ALPE D?HUEZ / BARDONECCHIA

Periodic
Carles Aguareles, durant l'entrenament de dimecres a l'escenari del Total Fight Freeski que comença avui Foto: FAE

Kevin Esteve ho va tornar a fer ahir, amb una nova rebaixa de punts FIS. Ahir va ser al gegant dels Campionats de França, on va ser 17è després d'una segona mànega molt bona, segons Carles Visa, director tècnic de la FAE, desplaçat a l'Alpe d'Huez, escenari dels Nacionals.

Esteve va marcar el 12è millor temps en la segona mànega, i gràcies a això 24,62 punts FIS, amb la qual cosa millora la seva puntuació. «Kevin ha aprofitat el dia, ha fet una segona mànega molt bona i a sobre rebaixa punts», va dir Visa, que hi va afegir: «S'ha de tenir en compte que França és la gran especialista en gegant, té molt bons especialistes i el Kevin ha entrat entre ells». Esteve va fer un temps de 1min 41,92s, quan el millor en cursa va ser el francès Alexis Pinturault, amb 1min 40,01s.

Roger Vidosa va finalitzar 22è amb 28,62 punts FIS, sense millora, i amb 1min 42,38s. «La primera mànega del Roger ha sigut bona, no ha comés cap errada i ha esquiat realment bé», va dir Visa. Per últim, Marc Oliveras no va finalitzar la primera mànega, amb molt cansament, i avui no disputarà l'eslàlom.

DOBLE SESSIÓ PER A MIREIA GUTIÉRREZ / Mireia Gutiérrez va disputar ahir dos supergegants, un FIS i l'altre del Nacional de França. En cap de les dues ha fet un resultat destacable: 26a amb 58,79 punts en la cursa FIS, mentre que en els Nacional, 23a amb 45,49 punts. «Continua en la bona línia, és evident que hi ha falta de ritme, però entra tot dins del procés d'anar recuperant les sensacions», va afirmar Visa.

PALLÀS, A BARDONECCHIA / Als Nacionals italians júnior a Bardonecchia, Carmina Pallàs va ser la més destacada de les tres andorranes, ja que va finalitzar 30a amb dorsal 111, destacant en la primera mànega, quan va ser 25a. Al final, 82,30 punts FIS. Per altra part, Sara Raméntol va quedar fora en la primera mànega, mentre que Gemma Larregola no va començar la segona mànega per problemes a l'esquena –els arrossega tota la temporada– tot i acabar la primera. Avui, eslàlom sense Larregola.

QUALIFICACIONS DE Total Fight / Dimecres i ahir va haver entrenaments del Total Fight de freeski, amb Scotty Jordan, Carles Aguareles i Ian Serra. Avui es disputen les qualificacions, amb un primer tall de 20 per dissabte. «Primarà l'adaptació al circuit i saber adaptar la velocitat al vent i la neu», va dir ahir l'entrenador de freestyle, Guy Diaz. «Només els esquiadors amb més experiència han aconseguit saltar amb tranquil·litat, com Jordan, Noah Albaladejo o Luka Melloni», va assegurar el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT