PUBLICITAT

Falta de concreció en relació al sou de Riberaygua per a l'oficina del joc

  • L'Executiu afirma que l'exministre cobrarà per hores com un advocat
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'exministre Antoni Riberaygua, en una foto d'arxiu quan estava al Govern Foto: TONY LARA

El Govern va confirmar ahir que qui va ser ministre d'Interior fins al 2009, Antoni Riberaygua, serà l'encarregat de la flamant Oficina del Joc, que ha d'estudiar com regular l'obertura del país al joc i el text legal que es presentarà. El que no va poder confirmar l'Executiu és quin serà el sou que rebrà Riberaygua per aquesta tasca.

Si bé després del Consell de Ministres el portaveu del Govern, Jordi Cinca, va evitar parlar de quina aportació econòmica rebrà l'exministre –va arribar a dir que «el cost social [del sou per aquest càrrec] seria banal»–, fonts de l'Executiu van estimar ahir que Riberaygua cobraria per hores. I que el preu per hora seria la tarifa mínima que estableix el Col·legi d'Advocats, amb una reducció del 25% a l'aportació definitiva.

El conflicte apareix al moment de buscar com es cobra a través del Col·legi. Ja que, segons va confirmar el mateix organisme, no hi ha cap preu establert per hores a l'associació professional. Els pagaments es fan segons les accions que es duen a terme, i en el cas dels dictàmens amb exposició d'antecedents i consideracions jurídiques tenen un mínim establert de 600 euros, que seria una de les tasques que podria desenvolupar. De moment, no s'ha fixat cap calendari per tenir enllestit el projecte de llei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT