PUBLICITAT

Llum verd a l'ampliació de l'escola Germans Riba

  • La inversió costarà vora els 3,3 milions i es guanyaran 4.000 metres quadrats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'escola Germans Riba Foto: EL PERIÒDIC

El projecte d'ampliació del Centre Escolar Germans Riba d'Ordino ja s'ha engegat, amb la voluntat que pugui estar enllestit per a l'inici del curs 2014-2015. Ahir, el Consell de Ministres va aprovar iniciar el procediment per a l'adjudicació de les obres, ja que considera que és una inversió necessària abans que el centre quedi saturat a causa de l'increment de població a la parròquia.

Tot i que encara no s'ha definit el projecte, es calcula que pot costar al voltant dels 3,3 milions d'euros aproximadament. Amb l'ampliació es guanyaran gairebé 4.000 metres quadrats, dels quals 2.700 estaran destinats a aules, 800 a patis descoberts i 470 a patis coberts.

Segons les dades demogràfiques actuals, l'evolució de la població ordinenca està a l'alça, i per això es considera imprescindible l'ampliació del Centre Escolar Germans Riba. Aquest centre reuneix els alumnes de maternal i primera ensenyança de l'escola andorrana i francesa, i actualment compta amb un total de 445 nens i nenes. Es calcula que cap al curs 2015-2016 la xifra podria augmentar fins a 600 alumnes, i per tant no hi cabrien.

Si el procediment va segons el previst, les obres es podrien iniciar a principis del 2013 i acabar durant el 2014, per poder estrenar l'espai ampliat al curs 2014-2015, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT