PUBLICITAT

Esteve millora punts en el supergegant de l'Alpe d'Huez

  • La nova jornada dels Nacionals francesos acaba amb ?Mimi' fora i Vidosa 44è
EL PERIÒDIC
L'ALPE D'HUEZ / BARDONECCHIA

Kevin Esteve va ser ahir l'esquiador més destacat en els Nacionals francesos, ja que va ser 20è en el supergegant de l'Alpe d'Huez amb millora de punts FIS inclosa, mentre que Mireia Gutiérrez, que disputava un gegant, va quedar fora de cursa en la segona mànega.

Esteve va fer un crono de no arriba a dos segons superior al del vencedor. L'andorrà va marcar 32,34 punts FIS amb 1min 26,41s, mentre que el francès Gauthier De Tessieres, amb 1min 24,47s va ser el més ràpid. Esteve va aconseguir així rebaixar els punts FIS, ja que en supergegant tenia 34,85.

Més lluny van finalitzar Roger Vidosa i Marc Oliveras. El número u andorrà va acabar 44è amb 1min 27,77s i 49,41 punts FIS amb una actuació bona, segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, desplaçat a l'estació francesa: «Ha esquiat bé, tècnicament bé, però potser li falta una mica de velocitat». Per la seva part, Oliveras va fer 52è amb 1.28,35 i 56,69 punts FIS.

A la mateixa estació, Mireia Gutiérrez disputava el gegant, després de ser 7a dimarts en l'eslàlom, però finalment va quedar fora de cursa en no poder finalitzar la segona mànega, tot i que en la segona tampoc no havia tingut una bona actuació, més enllà de la 30a plaça. Avui, a l'Alpe d'Huez, els nois correran el gegant i la ‘Mimi' el supergegant.

Per altra part, a Bardonecchia segueixen els Nacionals italians júnior, amb Sara Raméntol ahir en el supergegant. L'andorrana va finalitzar 33è amb 100,50 punts FIS i un temps de 1min 11,68s, a més de dos segons de la vencedora, la italiana Marta Bassino (1min 09,10s). Raméntol no va esquiar malament, però les trajectòries van ser massa amples i això l'ha va perjudicar massa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT