Bona participació a l'Espanyol d'esquí de fons

• El Naturlàndia Fons-CE Sant Julià aporta quatre corredors a Beret
el periòdic
VAQUÈIRA-BERET

Els corredors andorrans del Naturlandia Fons-CE Sant Julià van obtenir una molt bona participació als Campionats d'Espanya d'esquí de fons disputats a l'estació de Beret els passats 23, 24 i 25 de març. En la jornada de divendres es va observar que els cadets Ireneu Esteve i Euan Prieto estarien a les posicions capdavanteres: 6è i 7è, respectivament a 1min 37s del guanyador en estil clàssic, Martí Vigo. Oriol Gasset, va acabar 13è. En categoria infantil I, el corredor Marc Pellicer va obtenir la 8a plaça a 2min 14s del guanyador, David Sena. En estil lliure va ser més profitosa, en obtenir una meritòria 4a plaça d'Ireneu Esteve a només 1min 28s del guanyador de la prova, 5a d'Euan Prieto i 14a d'Oriol Gasset. Marc Pellicer (infantil) va ser 7è.