PUBLICITAT

Cardelús acumula experiència al Catalunya

  • L'objectiu és aconseguir major adaptació a la moto de quatre temps
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El jove Cardelús, en una imatge d'arxiu en la seva presentació Foto: TONY LARA

Xavi Cardelús continua acumulant quilòmetres de preparació per afrontar la temporada 2012 en les millors condicions possibles i completar la seva adaptació al pilotatge de les motos de quatre temps. Així, els seus entrenaments s'intensifiquen.

El jove pilot andorrà va estar celebrant diverses sessions de preparació al Circuit de Catalunya el passat cap de setmana amb l'objectiu d'acumular la màxima experiència possible en el pilotatge de l'Honda de quatre temps amb l'equip MIR Racing. Els resultats van ser força positius tot i que tant el pilot com l'equip asseguren que encara queda un marge ample de millora i progressió que només es pot obtenir amb treball i esforç, tal com es pretén amb aquests sessions en què se l'exigeix el màxim de concentració i intensitat.

Cardelús, que no podrà participar aquest cap de setmana a la primera cursa del CEV (Campionat d'Espanya de Velocitat) a la categoria de Moto3 perquè encara no té l'edat per fer-ho, correrà els dies 7 i 8 d'abril la primera cursa del Campionat Mediterrani de Velocitat de la categoria Pre-Moto3 que es disputarà al Parcmotor de Castellolí.

EL TREBALL D'ARA ÉS LA BASE / El pilot del MIR Racing de Julián Miralles parla així de la preparació de la temporada, que és la base del seu futur en aquesta campanya: «El que estem fent ara és potser, el menys agraït de la temporada ja que encara m'estic adaptant a les exigències del pilotatge de les motos de quatre temps que són tant tècniques com físiques». «Al Circuit de Catalunya, hi va afegir Cardelús, «vaig acumular més experiència sobre la moto i també més comprensió sobre com es comporta. M'hauria agradat sortir ja aquest cap de setmana al CEV, però fins que no tingui l'edat no ho podré fer i això m'obligarà a no córrer a les dues primeres proves. Per suplir això, hem decidit sortir al Campionat Mediterrani dins de la categoria de Pre-Moto3. Crec que serà molt útil per continuar evolucionant en el pilotatge d'una quatre temps i competint al mateix temps».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT