PUBLICITAT

L'FNJA rellança la campanya 'Preserva't' repartint preservatius als punts joves

  • El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra també haa obert un lloc web informatiu en matèria de prevenció i de llocs on acudir en cas de problemes
27032012_fnja
El Govern, Coalició Reformista i APC mantenen reunions previas al plé de la camara per aclarar postures i plantejar sortides a la situació actual. Foto: JOSE BLANCO
Nou impuls a la campanya del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra Preserva't orientada als joves en matèria de salut sexual. D'una banda, els punts joves de les parròquies disposaran de preservatius, i de l'altra han obert un lloc web informatiu en matèria de prevenció i de llocs on acudir en cas de problemes.

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA) ha donat un nou impuls a la campanya orientada als joves sobre salut sexual i que porta per nom Preserva't.

D'una banda, s'ha obert un microsite a Internet al que es pot accedir des del mateix portal del FNJA, www.fnja.ad. Segons ha informat el Fòrum, el lloc web està dedicat exclusivament a la divulgació dels punts d'informació i assessorament en temes relacionats amb la salut sexual.

En aquesta pàgina els joves hi poden trobar tota la informació necessària en matèria de prevenció però també els llocs on poder acudir en cas de tenir algun problema.

D'altra banda, des de fa uns dies els joves d’Andorra poden trobar preservatius als punts joves de totes les parròquies. Els preservatius s’han lliurat en unes caixes dissenyades expressament per la campanya amb l’eslògan Preserva’t sense risc, perquè tu decideixes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT