PUBLICITAT

Escaldes restableix el trànsit a partir de l'avinguda De Gaulle

  • La mesura arriba després de concloure les obres a la plaça dels taxis
  • Els treballs a partir de la placeta dels Safareigs van començar ahir
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les obres del futur Museu de l'Aigua a Escaldes-Engordany, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Escaldes-Engordany ha restablert la circulació del trànsit rodat des de l'avinguda Copríncep de Gaulle fins al Roc del Metge, després que hagin finalitzat les obres d'embelliment de l'espai adjacent a l'hotel Valira, popularment conegut com la plaça dels taxis. Els treballs d'aquest tram de l'avinguda Carlemany van obligar a habilitar un únic sentit de circulació reversible a través de la col.locació de dos semàfors temporals.

En aquest espai públic s'hi ha instal.lat un punt soterrat de recollida selectiva de deixalles, que se suma als quinze existents a la parròquia. Així mateix, es manté la parada d'autobús, a la qual se li ha col.locat una marquesina perquè els usuaris s'hi puguin aixoplugar.

Un dels darrers trams per embellir és el que comprèn la plaça dels Safareigs fins a la placeta del Madriu de l'avinguda Carlemany. L'embelliment d'aquest tram va començar ahir dilluns i està previst que finalitzi el 30 de novembre.

Tal com va succeir en el tram comprès entre l'hotel Carlemany i el pont de París-Londres, en aquest cas tampoc serà necessària la construcció de la galeria tècnica, ja que totes les connexions d'Andorra Telecom, Feda i Capesa es podran realitzar a través de rases. Al marge d'aquests treballs, també es durà a terme la renovació del paviment i el mobiliari urbà perquè s'integri amb coherència estètica i urbanística dins de l'espai de la remodelada avinguda.

Respecte a les afectacions que tindran aquestes obres sobre el trànsit rodat, cal destacar que s'habilitarà un únic sentit de circulació reversible a través de dos semàfors temporals. Totes aquestes modificacions sobre el trànsit rodat estan acordades prèviament amb l'Agència de Mobilitat.

La finalització de la remodelació i l'embelliment de l'avinguda de Carlemany és una de les prioritats per al cònsol escaldenc, Antoni Martí, que es va fixar com a objectiu dinamitzar la part alta de la parròquia. Amb el mateix objectiu, s'està construint el Museu de l'Aigua. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT