PUBLICITAT

Pablo Sánchez es perdrà el partit contra las Rozas

  • Pateix un esquinç de turmell que el deixa fora de joc mínim dues setmanes
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pablo Sánchez, en la roda de presentació davant del Lan Mobel. Foto: ÀLEX LARA

Males notícies per al BC River Andorra, que ahir va conèixer el resultat de les proves fetes a Pablo Sánchez, i aquest serà baixa amb el seu equip entre dues i tres setmanes per culpa d'un esquinç de turmell. Amb això, l'aler es perdrà evidentment el partit contra las Rozas, a Madrid, que pot suposar l'ascens de categoria de l'equip andorrà, si aquest aconsegueix vèncer.

Segons va informar ahir el club, el diagnòstic de les proves realitzades al jugador ha esclarit un esquinç de turmell de grau 2-3, amb la qual cosa serà un mínim de dues setmanes fora de joc, sense entrenar, tot i que dilluns mateix va iniciar el seu procès de recuperació. El jugador es va lesionar en el passat enfrontament contra el Lan Mobel ISB, que es va disputar al Poliesportiu d'Andorra amb derrota per al conjunt que entrena Joan Peñarroya.

Quan resten quatre jornades per finalitzar la LEB Plata, i amb el River amb la necessitat de certificar l'ascens amb només un triomf, aquesta lesió trastoca una mica el sistema de l'entrenador, tot i que Peñarroya sempre ha insistit en la idea del bloc del seu equip, en què tothom treballa per tothom.

BAIXA SENSIBLE EN EL REBOT / Pablo Sánchez és el millor rebotejador del River, amb una mitjana de 6,1 rebots per duel, i el 13è de la lliga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT