PUBLICITAT

Destinats 408.000 euros al bus lliure i al menjador escolar

  • Pel servei de transport escolar atorga un total de 275.000 euros
  • Fins a 133.000 s'adrecen a les associacions de pares d'alumnes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Autobusos escolars.

El Govern ha aprovat l'assignació d'una partida econòmica d'un total de 275.000 euros per fer front al pagament del servei de bus lliure utilitzat pels alumnes de batxillerat i de formació professional. D'altra banda, l'Executiu ha adjudicat les subvencions atorgades a les associacions de pares d'alumnes dels ense- nyaments espanyol i francès en concepte del menjador escolar dels respectius centres. En total, el Govern subvenciona amb 133.000 euros aquesta activitat.

La quantitat destinada al bus lliure correspon als mesos de juny i juliol d'aquest any. La companyia Cooperativa Interurbana és l'adjudicatària del servei del bus lliure, un contracte que es va aprovar el juliol del 2006 amb data de venciment a l'agost del 2012. Pel que fa a les subvencions pels menjadors escolars, se'n beneficien catorze associacions de pares d'alumnes dels sistemes educatius francès i espanyol, amb quantitats que oscil.len entre els 7.000 i els 19.000 euros.

El Departament de Sistemes Educatius i Serveis Escolars atorga les subvencions a les associacions de pares en concepte de l'activitat de menjador escolar, perquè la gestió del menjador escolar és competència de les associacions de pares.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT