PUBLICITAT

Goicoechea: "no entenem el mateix per activitats de natura"

  • Amics de la Rabassa creu que "tot i que el projecte es pot redreçar, queda lluny de les nostres aspiracions"
  • L'associació diu que "hi ha una certa coincidència" amb el Comú, sobretot en la distribució dels espais, però considera que és "exagerat" dir que "coincidim plenament"
27032012_rabassa
Anna Riberaygua i Josep Maria Goicoechea a la seu d'Amics de la Rabassa. Foto:ANA
Amics de la Rabassa creu que 'tot i que el projecte es pot redreçar, queda lluny de les nostres aspiracions'. Un dels protaveus del col·lectiu que vol preservar l'entorn de la Rabassa, Josep Maria Goicoechea, ha matisat les valoracions del Comú respecte a la reunió mantinguda aquest dilluns entre les dues parts i ha dit que 'hi ha una certa coincidència' sobretot en la distribució dels espais, però 'em sembla una mica exagerat dir que coincidim plenament', i ha afegit que 'em sembla que no entenem el mateix per activitats de natura'.

Josep Maria Goicoechea ha qualificat de 'civilitzada' la reunió mantinguda aquest dilluns per part de representants d'Amics de la Rabassa amb els cònsols de Sant Julià de Lòria.

Goicoechea ha dit a l'ANA que en aquesta primera reunió han constatat que 'el clima humà de relació entre ciutadans i administració ha fet un canvi del 100%' respecte al consistori anterior.
Al marge de la valoració sobre el clima de la reunió, el representant d'Amics de la Rabassa ha explicat que 'hi ha una certa coincidència' entre la proposta del col·lectiu i els projectes del Comú, però 'em sembla una mica exagerat dir que coincidim plenament'.

Segons ha explicat Goicoechea, hi ha coincidència en la distribució dels espais destinant el Camp Base a zona d'oci i el Pla de Conangle a la natura, però 'em sembla que no entenem el mateix per activitats de natura', i 'tot i que el projecte de Naturlàndia es pot redreçar, queda lluny de les nostres aspiracions'. 'Caldrà veure què passa i com avancen', ha conclòs.

Properament, Amics de la Rabassa farà públiques les seves propostes i el posicionament oficial del col·lectiu respecte la trobada d'aquest dilluns amb els cònsols Montserrat Gil i Manel Torrentallé.

El Comú assegurava en un comunicat posterior a la reunió que 'els arguments proposats pel col·lectiu són compartits' i que les seves propostes 'coincideixen plenament amb el projecte comunal' i que 'o bé ja estan en marxa o bé s'hi està treballant'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT