PUBLICITAT

El SIPA fitxa Valentí Martí per dur les retallades a la Batllia

  • L'organització sindical renova la junta amb una àmplia majoria
E. O. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Funcionaris concentrats al Consell General per mostrar el seu rebuig Foto: TONY LARA

El Sindicat de Policia (SIPA)va celebrar ahir una assemblea en la que s'havia d'aprovar la contractació de l'advocat Valentí Martí, exsecretari general del Consell General, per a què el representi i defensi els drets dels seus afiliats davant la Batllia en relació a les retallades al funcionariat. El SIPA va ser el primer dels sindicats de funcionaris en abandonar la negociació de la llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal, en no acceptar cap retallada dels drets dels seus representats que es duia a terme amb el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.

A l'assemblea d'ahir a la tarda, presencialment o amb el vot delegat hi havia al voltant del 70% dels afiliats al SIPA, i la proposta de fitxar Martí va ser aprovada per unanimitat, segons van informar fonts del mateix sindicat. L'advocat s'hauria mostrat optimista davant els sindicalistes en relació a les opcions de veure reconeguts els seus drets per part de la Justícia. Les fonts sindicals no van explicar, però, quin serà el procés a seguir per portar la qüestió a la Batllia.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA / D'altra banda, l'assemblea també va servir per renovar la junta del sindicat. S'havia presentat una única candidatura, en part continuista, que va obtenir tots els suports representats a l'assemblea, és a dir, del 70% dels afiliats. La nova junta serà presidida per Xavier Surana, i l'acompanyaran Joan Comellas com a vicepresident, Marc Atalaya com a secretari i Manel Valero com a tresorer, a més de tres vocals. La junta sortint, encapçalada per Cerni Obiols continuarà en funcions fins dilluns vinent. És aquesta la que té el mèrit d'haver negociat amb Martí perquè defensi els interessos del SIPA en el tema de les rebaixes salarials davant la Justícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT