PUBLICITAT

Albós és 22è en la tercera etapa de la Copa del Món

  • Inka Bellés segueix creixent: és 3a i acaba en la mateixa plaça de la general
EL PERIÒDIC
VAL MARTELLO

Periodic
David Albós, al final d'una cursa de la Copa d'Andorra 2012 Foto: ÀLEX LARA

Tres representants andorrans van participar el passat cap de setmana a la tercera etapa de la Copa del Món d'esquí de muntanya. La cita, a Val Martello (Itàlia), va comptar amb Joan Albós, que va ser 22è en la classificació ISMF i 32è en l'absoluta amb els participants de la Copa d'Itàlia, Ferran Vila, que va haver d'abandonar, i Inka Bellés en categoria júnior, que va finalitzar 3a i en aquesta mateixa posició en la general de la Copa del Món, que incloïa dues proves.

La cursa sènior, amb cinc pujades i quatre baixades i una altitud màxima de 3.100m, va comptar amb tres trams a peu i molta duresa. La lluita pel triomf va estar entre Kilian Jornet i William Bon Mardion, que va ser el vencedor. Albós i Vila van lluitar en la primera part de la cursa amb rivals directes com els catalans Marc Solà i Nil Cardona, però a la tercera pujada Vila ha hagut d'abandonar en no trobar-se bé, mentre que Albós ha seguit en la batalla, quedant finalment per darrera de Solà, però imposant-se a Cardona. El cansament de la temporada es va notar.

BELLÉS CONTINUA CREIXENT / La FAM té en ment fer un pas endavant en categoria femenina, i Inka Bellés segueix amb l'evolució en aquesta temporada. A la cursa júnior de Val Martello va ser tercera després d'una forta lluita amb l'espanyola Marta Garcia i la italiana Alessandra Cazzanelli. Finalment, Bellés ha estat tercera per darrera de Garcia. Aquest podi i la quarta plaça obtinguda a la cita de laa Font Blanca, deixen l'andorrana tercera de la Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT