PUBLICITAT

¡Tothom a desfilar!

  • Uns 120 models amateurs mostren les tendències per la temporada d'estiu
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una de les models lluint un vestit de núvia, ahir, a la passarel·la de La Massana Moda Foto: ÀLEX LARA

La 8a edició de la Massana Moda va repetir l'èxit de les passades edicions. Amb més de 400 espectadors i prop de 120 models, les darreres tendències per a nens i nenes, adults i nuvis van envair la sala de la Closeta. L'acte era organitzat, un any més, per l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), conjuntament amb el Comú de la parròquia, i va comptar amb la participació de sis comerços i perruqueries que van voler mostrar els seus vestits i pentinats més de moda. Per primer any es va cobrar un preu d'entrada simbòlic d'un euro, amb el que a més s'atorgaven descomptes per als establiments participants.

Els colors, les peces de roba divertides i els tutús seran els protagonistes de la propera temporada de primavera estiu, segons va explicar una de les organitzadores de l'esdeveniment, Anna Simó, propietària de dues de les botigues participants. Aquests van ser alguns dels elements que es van veure a la desfilada.

Una dissenyadora del país, centrada en els models de núvies i nuvis, va inaugurar la passarel·la, conjuntament amb la perruqueria Nova Imatge, que va mostrar els pentinats especials per a aquests esdeveniments.

La presidenta de l'Acelma, Joana Tomàs, va explicar a l'ANA que aquest any s'havia decidit fer pagar un euro d'entrada per aconseguir fer front a una part de les despeses, i per donar més valor a l'entrada. Així, amb el tiquet es va donar a tots els assistents un val de descomptes per a les botigues participants. Per la seva part, el conseller de Turisme, Sergi Balielles, va celebrar que es mantinguin activitats com la Massana Moda, i va assegurar que s'està estudiant quins altres esdeveniments es poden organitzar per animar la parròquia tots els caps de setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT