PUBLICITAT

L'ORLA constitueix el seu Consell Assessor

  • L'observatori presentarà el primer informe de seguretat en el treball aquest abril
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Observatori de Riscos Laborals d'Andorra (ORLA) ha constiuit el seu Consell Assessor, que està format per: l'expert en Recursos Humans, Relacions Laborals i Desenvolupament Organitzacional, Josep Manzano; la responsable de Sistemes Integrats i de Gestió del Grup Heracles, Mònica Jordana; el responsable del Sistema Integrat de Gestió Grandvalira-Ensisa, Víctor Torres; el metge i director mèdic d'un servei de prevenció, Julián Martín; i el director de Seguretat de FEDA, Joan Lluís Armengol.

Tal com informava l'ORLA en un comunicat de premsa, la confecció del Consell Assessor s'ha fet buscant perfils professionals i amb experiència contrastada en el sector. Encara que l'observatori sorgeix de la iniciativa privada d'Assegurprevenció, la voluntat és que esdevingui una institució independent guiada per les necessitats del món dels riscos laborals i de la societat andorrana.

El Consell Assessor marcarà les línies de treball i els projectes i campanyes que s'han de prioritzar en la tasca de l'observatori. El proper pas, durant el mes d'abril, serà la presentació del primer informe anual de seguretat en el treball a Andorra.

Actualment el lloc web de l'Observatori rep unes 500 visites mensuals d'empresaris i treballadors que busquen noticies, assessorament i documentació sobre els riscos laborals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT