PUBLICITAT

El Comitè de DA reclama informació de 'l'afer Vendrell'

  • Els demòcrates volen aclarir si hi va haver coacció i, en cas afirmatiu, actuar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cèlia Vendrell Foto: TONY LARA

Després que la consellera de la minoria socialdemòcrata d'Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, hagi retirat la seva empresa d'un concurs públic de la parròquia i hagi decidit no presentar-s'hi més perquè un funcionari es va sentir pressionat en parlar amb ella sobre el concurs, el comitè de Demòcrates per Andorra de la parròquia vol esclarir els fets. D'una banda, el tècnic de la mesa de contractació va demanar retirar-se de la presa de decisió després de conversar amb la consellera, però de l'altra, Vendrell va assegurar que no pretenia pressionar-lo, i va retirar-se del concurs.

Els membres del Comitè de DA expliquen que l'única informació dels fets que han pogut tenir és la que han llegit a la premsa, i per això han demanat als membres del Comú que els informin del que va passar. Així, demà serà el conseller de Serveis i Informàtica, Josep Tudel, que ha seguit el tema, qui els n'informarà.

Josep Maria Garrido, el president del Comitè, indica que el fet d'haver-se presentat al concurs és legal i per tant no hi faran res, però que volen saber si hi va haver coacció o no, perquè si es confirmés s'hauria d'actuar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT