PUBLICITAT

El VPC cau amb el Laroque però no es pot dir que perd la categoria

  • Queda un partit de lliga i la Federació Francesa encara no ha dit quants baixen
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alieu, placat, cedeix l'òval a Roger Fité en el VPC-Laroque d'ahir Foto: ÀLEX LARA

La situació és del tot surrealista. Falta una jornada perquè acabi la lliga en el grup 3 de la Divisió d'Honor i la Federació Francesa de Rubgi encara no ha dit quants equips perden la categoria. No és que sigui una excusa però així és difícil treure la calculadora per als equips que es juguen la permanència, com és el cas del VPC.

L'equip de Michael Broad va disputar ahir el polèmic partit suspès contra el Laroque i va perdre per 22-25, cosa per la qual va sumar un punt de bonus defensiu. El Foix va perdre amb el Tarascó 19-27 i per tant els andorrans continuen cuers, ara empatats amb el Saint Lys i el Foix en té 24. Falta només una jornada, hi ha un màxim de cinc punts en joc i el VPC té tots els números per baixar... Si és que al final perden la categoria un mínim de dos equips. Si només descendeix encara hi ha vida.

Quant al partit d'ahir sorprèn que tots els punts es van fer en la primera part. Va començar manant el VPC amb un assaig de Roger Fité transformat per Abelló però els visitants van remuntar a 7-18 amb dos cops de càstig i dos assaijos. MCKendry amb un assaig transformat i un altre cop de càstig (17-18). Ja en el descompte el Laroque va obtenir un nou assaig però en la següent jugada Cristian va replicar per fer pujar el 22-25 que seria definitiu, tot i que en la segona part els de Broad van fer mèrits per endur-se el triomf.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT