Nova derrota a Ceuta de l'Hotels Plaza i ja van set duels sense vèncer

• L'equip tricolor aixeca un 3-0 i viu un últim minut desgraciat però continua en zona de ?play-off'
CEUTA

Carlinhos, pressionat per Pedro Toro en el duel de l'Hotels, ahir a Ceuta Foto: RAÚL FERNÁNDEZ

Quan les coses van malament sempre poden anar pitjor, com va quedar demostrat ahir en el desplaçament a Ceuta. L'Hotels Plaza Andorra, sense els romanesos Emil i Soty –convocats amb la seva selecció– i amb poc descans pel temps perdut en el canvi horari i per l'etern viatge per carretera, aire i mar fins arribar a terres del nord d'Àfrica, va encaixar una nova derrota (5-4) en viure un últim minut desgraciat, en el qual la sort li va girar l'esquena després d'haver remuntat un 3-0. Amb aquest ja són set els duels sense guanyar per a l'equip que dirigeix Xavier de la Rosa però malgrat tot és novè i continua en posicions de play-off d'ascens perquè tot i no estar entre els vuit primers ElPozo Ciudad de Murcia i Barça B Alusport no poden pujar en ser filials.

No calia la pilota en la primera part, perquè tots dos equips la van maltractar. Poc futbol i mínimes ocasions de gol a les dues porteries en uns primers vint minuts en els quals el 0-0 hauria estat el resultat més just al descans. Però no va ser així. L'Unión África Ceutí es van trobar amb un gol en el segon minut obra de Salvi i amb un altre en el penúltim mitjançant Sufi, que va aprofitar una relliscada de Moisés per fer pujar el 2-0.

L'Hotels Plaza va sortir a mossegar en la segona part perquè el marcador en contra així ho exigia si volia tornar amb alguna cosa més que una derrota però l'equip local va defensar amb ordre per evitar el gol visitant i en una jugada aïllada al minut 27, de nou Salvi va fer el tercer.

No quedava una altra que buscar la superioritat numèrica per tal de remuntar un partit que estava gairebé perdut. Carlinhos es va posar la samarreta de porter jugador i va començar un nou partit. Moisés per fi va aconseguir perforar la porteria defensada per Cárdenas a la mitja hora de joc i el panorama va canviar radicalment. L'Hotels Plaza, amb deu minuts, veia que la remuntada era més que possible i l'equip local va començar a veure fantasmes. Així doncs les ocasions en la porteria del Ceutí van anar caient fins que Nacho va fer el 3-2 al minut 34 i Mohamed en pròpia porteria a xut de Carlinhos va fer pujar l'empat.

L'equip de De la Rosa estava crescut i tenia el rival contra les cordes; l'allau d'ocasions no va baixar de nivell i Nacho va estavellar dues pilotes en la fusta, però quan va arribar el darrer minut van començar les desgràcies. A 58 segons per al final Carlinhos va desviar un xut de Pedro Toro que va acabar sent el 4-3 i de nou els tricolors van passar a jugar amb porter jugador. En el següent atac Wallace va robar la pilota i va marcar el 5-3 des de la seva pròpia pista i a pocs segons per al final Jonathan va fer el 5-4, insuficient perquè ja no hi havia més temps per intentar esgarrapar un punt.