PUBLICITAT

Pallàs millora punts en gegant però s'espera més d'ella

EL PERIÒDIC
VEYSONNAZ I CLAVIERE

Carmina Pallàs, una de les millors promeses de la Federació Andorrana d'Esquí, va tornar a rebaixar ahir la seva puntuació FIS en el gegant dels Nacionals júniors d'Itàlia que es va disputar ahir a l'estació de Claviere.

Pallàs, que acaba de sortir d'una lesió i només s'ha estrenat en el rànquing FIS en eslàlom i gegant, està anant a més com va demostrar ahir amb els 79,44 punts que superen els 87 de divendres. Així doncs té en aquesta disciplina aquest resultat més els 83,62 sumats a la Clusaz que faran la mitjana de cara a la pròxima actualització de la llista. El resultat d'ahir la va fer entrar en el top-ten d'una cursa que va guanyar la italiana Chiara Pelegrino. Sara Raméntol finalment no va ser a la línia de sortida i Gemma Larregola va ser desqualificada en la primera mànega en sortir del traçat.

A Veysonnaz ahir era el torn de l'eslàlom, en el qual no hi van prendre part ni Marc Oliveras ni Kevin Esteve, més centrats ara en les disciplines de velocitat. L'únic representant tricolor va ser un Roger Vidosa que va ser desqualificat en la segona mànega d'una complicadíssima cursa en la qual es van produir 53 abandonaments i només 35 corredors van obtenir punts. Thomas Mermillod va ser el guanyador. Avui Vidosa, Oliveras, Esteve i Mireia Gutiérrez iniciaran el Nacional Francès, a Alpe d'Huez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT