PUBLICITAT

El raid Andorra-Ouzina sortirà el 31 de març

  • La caravana es va presentar ahir amb 2.000 quilos de material
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rodrigo Moreno carrega un dels cotxes amb una caixa Foto: ANA / M. S.

La consellera de Benestar Social del Comú d'Ordino, Lucia Muñoz, va presidir ahir al matí la pre-sortida de la caravana solidària Andorra-Ouzina. L'acte es va fer al Centre Esportiu d'Ordino i els organitzadors del raid van presentar 28 caixes que contenen prop de 2.000 quilos d'ajuda humanitària. La caravana emprendrà el viatge cap a la localitat marroquina d'Ouzina el proper 31 de març, amb la voluntat d'ajudar les poblacions del desert. Ahir els organitzadors de la iniciativa es van reunir a Ordino amb les diferents famílies que se sumen a l'aventura per donar-los les últimes indicacions abans d'iniciar el periple.

A més, també van presentar els quinze tot terrenys que participaran al raid i el contingut de les 28 caixes de material, sobretot escolar i de neteja corporal, com ara sabó, xampú, raspalls de dents o cremes hidratants, que es carregaran als vehicles per portar-los cap al poble africà.El viatge l'organitzen l'agència de viatges Desert Xperience i l'Hotel Kasbah Ouzina. Un dels responsables de Desert Xperience, Rodrigo Moreno, va felicitar-se de la gran assistència de públic així com de representants de les institucions i del fet que la gent «s'hagi abocat a la iniciativa».

Moreno també va explicar que després d'aquest primer viatge «treballarem per engegar un segon projecte a Ouzina o a un altre punt del Marroc». El viatge té el doble objectiu de conscienciar els nens andorrans de les condicions en les què viuen altres infants i fer una acció directa per ajudar al desenvolupament d'aquestes poblacions, gràcies al material recollit, i també a través d'un projecte d'instal·lació d'equips solars per donar llum a l'escola d'Ouzina. Aquest projecte compta amb la participació de l'Associació Solidària Col·laboradors Andbanc (ASCA) i l'entitat madrilenya Amigos por África. Al raid solidari també hi participen tres metges, un tècnic del SUM i una infermera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT