PUBLICITAT

4 comuns volen que el carrer del Valira sigui de doble sentit

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els vehicles circulen en un únic sentit pel carrer del Valira Foto: ANA/ N. M.

Els comuns d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana i Ordino portaran a la Taula de Mobilitat, que se celebrarà dimarts, la proposta de fer de dos sentits de circulació el carrer del Valira, situat entre la rotonda de la Dama de Gel i l'avinguda Carlemany, a la frontera entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. D'aquesta manera, es podrà anar des de la rotonda del KM0 fins a la Dama de Gel sense haver-se de desviar a l'avinguda Carlemany, i per tant, es crearà un accés més directe cap al túnel del Pont Pla en direcció a la Massana i Ordino.

El cap del Servei de Circulació d'Andorra la Vella, Antoni Pujol, va explicar a l'ANA que un cop es plantegi la proposta a la Taula de Mobilitat, el Govern haurà d'estudiar si és viable. Malgrat tot, considera que es tracta d'una petició assumible ja que l'amplada de la via ho permet i la infraestructura semafòrica hi és i només caldria adaptar-la.

La intenció dels quatre comuns és que si ara el carrer del Valira disposa de tres carrils, un per girar a la dreta cap a l'avinguda Meritxell, un per seguir recte pel carrer de la Unió i un per girar a l'esquerra cap a l'avinguda Carlemany, fer aquest darrer en sentit oposat i el central per assumir els vehicles que vulguin seguir recte o girar a l'esquerra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT