PUBLICITAT

La neu estrena la temporada a Naturlàndia

  • Les últimes precipitacions van permetre obrir ahir totes les instal·lacions
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una família engrescada amb les activitats a l'aire lliure que proposa el parc ecotemàtic de Naturlàndia. Foto: ANA/N.M

La obertura de les activitats de neu de Naturlàndia, gràcies a la nevada d'aquesta setmana, va ser tot un èxit en quant a visitants. I és que divendres passat es va obrir per primera vegada en tota la temporada d'hivern, les activitats de neu a Naturlàndia. La manca de precipitacions havia impedit inaugurar-les abans, i fins i tot va dur els responsables del parc a plantejar-se la necessitat d'instal·lar canons de neu, iniciativa que està en estudi de cara a la temporada que ve.

Sigui com vulgui, la nevada inesperada de dimecres passat va deixar gruixos importants d'entre 80 i 110 centímetres, amb el 100% de les pistes obertes. La directora d'operacions de Naturlàndia, Laura Garcia, va explicar ahir que «espero que el mes d'abril sigui un èxit, ja que a més s'estan oferint paquets especials perquè els visitants provin les activitats de neu i ja hem rebut un gran nombre de reserves».

Ahir, els esquiadors de fons i les famílies amb nens i ganes de veure neu van acostar--se al parc ecotemàtic per practicar el trineu i el muixing, fer els circuits de raquetes i esquí de fons o provar sensacions més fortes com ara les motos de neu. De les 492 activitats que es van vendre el 92% van ser activitats de neu. Laura Garcia, va dir que «tot i que encara és d'hora per fer una valoració definitiva, a aquestes alçades tot el que s'aconsegueixi gràcies a la neu és sumar al que ja es donava per perdut»..

Garcia també va mostrar-se optimista de cara a la Setmana Santa: «confiem que la neu podrà aguantar». D'altra banda, aquesta temporada estava previst inaugurar el biatló d'esquí de fons i paintball làser, i la manca de precipitacions va dur a reconvertir aquestes activitats en un biatló que combinés el paintball amb el ciclisme. Aquesta novetat ha agradat molt als escolars, segons Garcia, «perquè és una cosa que no es fa enlloc més a Andorra». Tot i així, durant els propers dies s'espera poder-la inaugurar. Val a dir que ahir molts visitants eren famílies amb fills, com el Cèsar Garcia i la seva família de la Seu d'Urgell. El Cèsar va explicar que «cada any venim una o dues vegades, però com que no hi havia neu encara no havíem vingut, i la canalla ja en tenia ganes». Entre les activitats que han fet, han pogut provar els trineus i les raquetes.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT