PUBLICITAT

Las Rozas cau al Prat i el River necessita un triomf per ser d'Or

  • L'equip de Peñarroya manté els tres triomfs de marge a falta de tres jornades però l'Ourense entra en la lluita
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del River fan pinya abans d'iniciar l'escalfament previ al partit de divendres contra el Lan Mobel Foto: ÀLEX LARA

El Prat ha tornat al River el favor que li va fer divendres el Lan Mobel ISB a las Rozas.

El conjunt madrileny no va poder guanyar a en terres del baix Llobregat (90-75) –on tampoc va poder l'equip de Peñarroya en la primera jornada– i per tant tot es manté igual que la setmana passada però amb un partit menys: tres triomfs de marge quan falten tres jornades perquè acabi la fase regular.

Ara, però, hi ha un afegit: l'Ourense ha guanyat a Oviedo i entra en la lluita pel títol, tot i que el River té la paella pel mànec i necessita només un triomf –sempre i quan las Rozas i Ourense no punxin– per proclamar-se campió de la LEB Plata i pujar a Or sense la necessitat de jugar el play-off. Cap equip més de la tercera categoria del bàsquet espanyol pot entrar en la lluita pel títol.

EL TRIPLE EMPAT PERJUDICA / D'aquesta manera el River es desplaçarà a Madrid per jugar el pròxim divendres (21.00 hores) amb una visió molt més optimista de la que tenia quan Joseph Ott va silenciar el Poliesportiu d'Andorra amb un triple sobre la botzina que va suposar la tercera derrota i la primera a casa. L'únic però en tot això és que en cas de triple empat al capdavant de la classificació seria l'equip gallec el que la lideraria.

EL DOBLE EMPAT DE MOMENT ÉS BO / En l'altra combinació els andorrans surten beneficiats. Si hi ha empat a la taula amb l'Ourense –el River va guanyar a casa 91-53 i va perdre a Galícia 82-66. I si hi ha empat amb las Rozas tot dependrà del pròxim partit. Al Poliesportiu va vèncer l'equip de Peñarroya 76-72, per tant també guanyaria si perd de tres punts o obté un resultat millor. Si caigués de quatre entraria l'average general, en el qual de moment és favorable a Dani Marín i companyia.

SÁNCHEZ, EN PRINCIPI BAIXA / Pablo Sánchez va patir un esguinç quan faltaven tres minuts per al final del duel contra el Lan Mobel i en principi serà baixa per las Rozas, tot i que dilluns li faran una ressonància magnètica per saber l'abast de la lesió .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT