PUBLICITAT

Xavi Gil dóna els tres punts en la visita a Alcarràs

EL PERIÒDIC
ALCARRÀS

Periodic
Xavi Gil (blau), autor del gol Foto: ÀLEX LARA

Tal i com s'esperava el FC Andorra es va trobar un Alcarràs que malgrat ser un dels pitjors equips locals del grup 5 de la Segona Catalana que té millors números a domicili, estava molt necessitat de punts i es va aplicar a fons. Tot i així l'equip que entrena Justo Ruíz va tirar d'ofici per endur-se els tres punts, gràcies a un gol de Xavi Gil en el minut 70, a la sortida d'un còrner.

La primera part va estar buida d'ocasions, amb un Andorra que pressionava a dalt, que tenia la pilota però que no trobava la fórmula per trencar l'agressiva teranyina defensiva d'un equip local que buscava fer mal a base de pilotes llargues i altes.

Vist que no es va produir cap ocasió de gol en els primers 45 minuts Ruíz va donar entrada a Riera i Toscano enlloc d'Ayala i Fabio. Va funcionar, com ho demostra el gol de Gil i posteriorment les clares ocasions de Joël, Ludo, Riera i Toscano, amb el rival més obert. L'Andorra no va saber rematar i segons el tècnic «hem acabat patint perquè en qualsevol pilota penjada podia arribar l'empat». El cert, però, és que els locals no van tenir ocasions, i això es paga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT