Una caiguda deixa Estévez sense la final als Mundials júniors

• Acaba 21a en el ?boardercross', a cinc posicions de la classificació a Sierra Nevada
SIERRA NEVADA

Maeva Estévez, la setmana passada després de guanyar la prova de l'Iberic World Tour a Arcalís-Vallnord Foto: FAE

Maeva Estévez no va poder classificar-se per a la final de la prova de boardercross corresponent als Campionats del Món júniors que es va disputar ahir a l'estació espanyola de Sierra Nevada.

La surfista de neu de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va acabar la 21a i es va quedar a cinc posicions de l'objectiu, a causa d'una caiguda en el darrer salt de la seva carrera. Una llàstima perquè fins llavors estava en temps de ser entre les deu primeres classificades però la caiguda en els últims metres la va fer prerdre totes les opcions.

Mal dia del primer equip d'alpí / Després de dos dies fantàstics per a la parròquia tricolor en les proves FIS a Veysonnaz i Manigod, ahir va ser un mal dia per als representants del pri

Mer equip d'alpí de la FAE. Ahir tant els nois com Mireia Gutiérrez van córrer a Veysonnaz i tan sols Roger Vidosa va ser capaç de finalitzar el gegant; malgrat tot ho va fer amb un resultat discret, lluny de la seva categoria, amb un 27è lloc i 38,28 punts FIS molt llunyans als 28,14 que té actualment de mitja. Vidosa va fer una marca de 2min 7,54s, més de quatres segons de marge respecte del guanyador, el francès Didier Defago. De la seva banda tant Marc Oliveras com Kevin Esteve van abandonar en la primera mànega.

En la categoria femenina la Mimi, que estava brillant en la seva reaparició després de la lesió a l'espatlla, tampoc no ha tingut una bona actuació en l'eslàlom i va ser desqualificada en la segona mànega.

Les joves del primer equip tenien cita amb un gegant júnior corresponent als Nacionals d'Itàlia, a l'estació de Claviere. i el millor resultat va ser per a Sara Raméntol, amb una 7a posició i 76,17 punts, insuficients per millorar els 61,85 que té actualment. Carmina Pallàs va obtenir el 15è lloc i 87,68 punts que no milloren els 86 i 85 sumats fa uns dies a La Clusaz i Gemma Larregola no va poder finalitzar la segona mànega.