PUBLICITAT

Total Fight Masters de color finès, amb triomf de Niemela

EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
L'espanyol Turner, en el mòdul en forma de llauna de cervesa, ahir Foto: GRANDVALIRA

Nuuti Niemela és el nou rei del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle en la modalitat de surf de neu que es va disputar ahir a El Tarter, en una edició marcada pel domini dels finlandesos. Si divendres va ser Lakkonen el millor en les classificatòries, ahir el seu compatriota Niemela es va endur els 4.000 euros de premi al vencedor seguit per Ville Paumola, també del país escandinau. També es va classificar per a la gran final, en la qual es va colar Valtteri Paunonen, tot i que va ser l'alemany Patrick Cinca qui va adjudicar-se el tercer calaix del podi.

Xavi Rodríguez, únic andorrà classificat per a la final, va obtenir una digna 29a posició i els espanyols Carles Turner i Isaac Vergés van poder entrar en el top-15 final.

El cartell de luxe d'aquesta edició quatre estrelles Ticket To Ride World Tour no va decebre, en un dia de sol radiant acompanyat amb un metre de neu nova acumulada per les nevades dels darrers dies, que no van perjudicar en la qualitat de l'slopestyle dissenyat per a l'ocasió.

L'èxit d'aquesta edició fa que l'organització del Total es planteji seriosament aspirar a guanyar una estrella més dins el circuit TTR i convertir-se aixó en un parc de referència dins el món del freestyle. La competició, per tant, continuarà creixent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT