PUBLICITAT

Lliga Nacional i VPC, atraccions al Principat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Rugbi i futbol copen l'actualitat esportiva d'avui al Principat amb el VPC i la Lliga Nacional, respectivament.

La competició domèstica de l'esport rei arriba a un punt en el qual hi ha més emoció que mai, amb el Lusitans la Posa líder amb 35 punts i un triple empat a 32 de Escale Santa Coloma, Pidasa Santa Coloma i Matecosa Sant Julià. La tercera jornada del play-off pel títol acull el Matecosa-Lusitans a les dotze del migdia a Alàs i el derbi colomenc a les quatre de la tarda a Aixovall. En la lluita per la permanència s'enfronten Principat-Transports Couto Engordany a les 12.00 hores i Ranger's-Construccions Modernes Inter d'Escaldes a les 18.00 hores, tots dos partits en la instal·lació laurediana.

En rugbi el VPC rep el Laroque en el polèmic partit suspès per la neu que inicialment s'havia donat a l'equip de Broad com a vencedor amb 5 punts. Només val la victòria per continuar aspirant a la salvació.

Lluny del Principat l'Hotels Plaza buscarà tres punts que el mantinguin en la zona de play-off d'ascens contra un rival directe que suma els mateixos punts (32): el Ceuta (12.00 h.). Soty i Emil són baixa perquè estan convocats amb la selecció de Romania.

El Lycée Comte de Foix va finalitzar sots campió en el Tournoi de la Méditerranée de lycées que es va disputar dijous i divendres al Camp del Consell, tan sols superat pel Tolosa. Va completar el podi el col·legi de Madrid, Massy va ser el quart, Tunísia el cinquè, Casablanca sisè, Barcelona el setè, Thuir el vuitè, Torí el novè i Dakar el desè. La competició va ser tot un èxit malgrat la forta nevada de dijous.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT