PUBLICITAT

Joaquín Valenzuela Pulido és el nou subdirector d'Andbanc

  • Ve del grup Allianz i va participar en la compra de cinc entitats bancàries
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La seu central del grup Andbanc a Escaldes-Engordany Foto: EL PERIÒDIC

El grup Andbanc ha fitxat el fins ara director de l'àrea legal del Grup Allianz, Joaquín Valenzuela Pulido, com a nou subdirector general de l'àrea legal del grup, segons va informar ahir l'entitat en un comunicat a Europapress. Valenzuela serà el màxim responsable internacional de l'assessoria jurídica d'Andbanc, present a 12 països, i formarà part del comitè de direcció del grup andorrà.

El nou directiu d'Andbanc ha treballat els últims quatre anys en el grup Allianz, on també era secretari del consell d'administració. A més, Valenzuela va ser nomenat també conseller i secretari del consell de totes les filials de l'asseguradora a Espanya (Allianz Popular, Fénix Directo, Allianz Gestió i Amaya). L'executiu també va integrar Allianz Legal Advisory Group (Azlag), un equip de set advocats de tot el món que assessoren i informen en qüestions jurídiques i legals, així com en les transaccions del grup.

Abans de la seva etapa a Allianz, Valenzuela també va treballar en el grup Sabadell durant 17 anys, entitat en la qual va ocupar el càrrec de director legal regional i internacional i el de director de la divisió de recuperacions del grup Banc Sabadell. Durant el seu període en el grup Sabadell va participar en l'adquisició de cinc entitats: Banc Natwest, Banco de Asturias, Banco Atlántico, Banco Urquijo i Banco Herrero, liderant processos de ‘due dillingence' previs des del punt de vista legal jurídic, regulatori i de processos .

Joaquín Valenzuela és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, ??PDD per l'IESE i màster per ESADE en Dret Internacional dels Negocis. A més, és professor convidat de Dret d'Empreses a la Universitat Autònoma de Barcelona i de Dret de l'empresa i Institucions Financeres Internacionals en el MBA de l'IESE.

Joaquín Valenzuela Pulido és membre dels Col·legis d'Advocats de Barcelona i de Madrid i membre de la Unió Internacional d'Advocats (UIA) i de la International Bar Association (IBA).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT