PUBLICITAT

Carchat és més líder en ser segon a la Guàrdia

  • El màxim rival, Víctor Pérez, acaba sisè i deixa el títol prop de l'andorrà
EL PERIÒDIC
LA GUÀRDIA D'URGELL

Periodic
Carchat, ahir en un moment de la cursa sobre terra. Foto: FOTO ESPORT

El debut en terra de Joan Carchat (Peugeot 107) en el Volant RACC va acabar amb l'andorrà més líder que mai per dues raons. La primera, per haver acabat segon a la cita a la Guàrdia d'Urgell, a només dos segons del guanyador, Joel Guerrero; la segona, perquè el seu màxim rival, Víctor Pérez, va ser sisè, tot i que a la general continua segon, per darrere d'un Carchat que ara té un avantatge de deu punts. Lluís Bigordà no va tenir tanta sort com Carchat i va finalitzar 8è a 2min 51s del vencedor, amb la qual cosa és ara 6è a la general.

Carchat estava exultant al final de la cursa: "M'ha agradat molt. Suposo que haver pilotat sobre neu m'ha ajudat, ja que les reaccions de cotxe són molt semblants. De tota manera, anar de pressa sobre un ter- reny pel qual només has fet una passada de reconeixements té els seus riscos i de vegades era millor assegurar". Carchat, per això, tenia l'espina de no haver guanyat per només dos segons: "Amb una mica més d'experiència, aquest ral.li no se'ns hagués escapat".

Carchat va analitzar també la batalla pel títol final a la general del Volant RACC: "La lluita entre Pérez i nosaltres està una mica més a favor nostre. Guerrero no em preocupava perquè li portem cert avantatge. De tota manera, continuarem treballant com ho hem fet des de l'inici, perquè falten tres carreres i poden passar moltes coses". La propera cita del Volant 2010 també es disputarà sobre terra, serà al Ral.li de Cervera i es correrà el 4 i el 5 de setembre.

BERCIANOS, TERCER EN 2RM
Àlex Bercianos va ser 3er en dues rodes motrius (9è escratx), també a la Guàrdia d'Urgell, en la 2a prova de la Copa de Catalunya sobre terra. "Estem satisfets per com van les coses i agraïts a Albert Llovera per donar-nos l'opció de pilotar l'Stylo i als patrocinadors per la seva ajuda". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT