PUBLICITAT

Gutiérrez millora l'actuació de dijous a Manigod amb un setè lloc

  • Esteve és 14è al supergegant de Veysonnaz i baixa en nou punts la mitja FIS
EL PERIÒDIC
MANIGOD I VEYSONNAZ

Periodic
Gutiérrez, en l'eslàlom de Copa d'Europa de Soldeu, el 10 de març de l'any passat a la pista de l'Avet Foto: TONY LARA

Les estacions de Manigod i Veysonnaz estan veient algunes de les millors actuacions de la temporada per al primer equip d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

A Manigod Mireia Gutiérrez va millorar el resultat de dijous –vuitena– amb un setè lloc en el segon eslàlom; tot i així de nou no pot millorar els 15 punts FIS que té en aquesta disciplina i es va haver de conformar amb 22,45. Malgrat tot la número u femenina d'Andorra no estava contenta pel resultat perquè no es veu encara en plena forma física: «No estic esquiant al meu nivell. No puc enfadar-me tampoc perquè després de tant temps aturada es difícil tornar i guanyar carreres». La Mimi va marcar un temps d'1min 22,38s i es va quedar a menys d'un segon de la primera, la francesa Laurie Mougel.

En la mateixa prova Sara Raméntol va acabar la 53a sortint amb el dorsal 83, amb 78,24 punts FIS; Gemma Larregola va ser la 59a amb 113,46 punts FIS i Carmina Pallàs va arribar just per darrere, amb 121,57.

Pel que fa als nois, a Veysonnaz, Esteve ha obtenir el 14è lloc amb un crono d'1min 26,87s, a 1,2s del vencedor, el suís Thomas Tumler, en un supergegant ple de corredors de primera talla mundial; Esteve va fer gairebé el mateix crono que un dels referents com és Didier Cuche i va sumar 25,61 punts que milloren de manera notable els 34,85 que tenia de mitja. També va participar-hi Roger Vidosa, que tornava a les pistes després d'uns dies de descans marcant el 24è millor temps i 45,21 punts FIS. Pel que fa a Marc Oliveras, va ser desqualificat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT