PUBLICITAT

Tothom pendent de las Rozas un dissabte tranquil al Principat

  • El FC Andorra juga a Alcarràs, l'equip de vòlei a Eivissa i Hotels Plaza (a Ceuta) i VPC juguen demà
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toscano (blau) "volant" en el partit de la primera volta contra l'Alcarràs Foto: TONY LARA

Avui és un dissabte bastant tranquil al Principat. Gairebé no hi ha activitat esportiva. River i Cevalls van jugar ahir a la nit i avui tan sols el FC Andorra de Justo Ruíz té partit, tot i que serà al camp de l'Alcarràs. És, per això, un gran dia per apropar-se al sector El Tarter-Grandvalira per veure l'espectacle del Total Fight i demà VPC a casa i Hotels Plaza fora.

FUTBOL - Vista a un dels camps més factibles

Ara mateix, a falta de deu jornades perquè finalitzi la lliga a la Segona Catalana, tots els equips es juguen el seu futur. El cas de l'Andorra és obvi: intentar donar caça al líder Cervera o almenys mantenir el segon lloc que permet jugar la promoció d'ascens. El cas del seu rival d'avui, l'Alcarràs (16.30 hores), es juga la permanència ja que està només dos punts per sobre del Mangraners, el quart per la cua que marca el tall d'equips que baixen.

Malgrat tot l'equip de Justo Ruíz viatja a un dels camps més assequibles de la categoria. 3 partits guanyats, 2 empatats i 7 perduts és el balanç del rival tricolor davant el seu públic, molt pitjor que quan juga fora (4, 4 i 4). Si l'Andorra suma cinc partits sense perdre, el cas de l'Alcarràs és d'estudi: a domicili fa sis jornades que no perd però a casa, que és on juga avui, no guanya des del 19 de novembre –set partits– per tant és evident que no tornar amb els tres punts, en condicions normals, no pot ser un bon resultat. Més tenint en compte que el líder Cervera s'enfronta a casa davant el tercer classificat, l'Artesa de Segre, en un partit que sigui com sigui beneficiarà als tricolors.

EL QUE FALTA - El VPC, l'únic que juga com a local

També avui hi ha un altre partit, també lluny del Principat. El CV Andorra visita la pista de l'Eivissa en un partit sense res en joc tot i que entre dos equips que porten un parell d'anys tenint una rivalitat més que normal. L'atenció estarà centrada també a Madrid, on una derrota de las Rozas pot significar el títol i l'ascens per al River. Demà el VPC serà l'únic en jugar a casa, el partit pendent contra el Laroque (15.30 hores) en un dia en el qual torna l'emocionant Lliga Nacional de futbol mentre que l'Hotels Plaza viatja a Ceuta en un desplaçament esgotador.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT