PUBLICITAT

Ivo Giner bat el rècord de l'Aravell Golf amb 64 cops

EL PERIÒDIC
ARAVELL

Periodic
El lliurament de trofeus Crèdit Andorrà, a l'Aravell Golf. Foto: EL PERIÒDIC

Dissabte es va celebrar a Aravell el 14è Pro-Am Aravell Golf-Crèdit Andorrà amb triomf per a Ivo Giner Navarrete, el qual va batre el rècord del camp amb 64 cops, set sota par, amb la qual cosa es va emportar el primer premi, de 1.200 euros.

A la primera jornada hi van participar 100 jugadors. Marc Pérez, amb 65 cops, va ser el segon classificat (800 euros de premi), mentre que Juan Antonio Bragulat va completar el podi professional amb 66 cops (500 euros).

Pel que fa a la classificació general per equips, el conjunt més destacat va ser el format per Juan Antonio Bragulat com a professional i els amateurs Alfred Amador, Ramón Povedano i Gilbert Montané. Aquest equip va tancar la seva targeta amb 116 cops. El segon classificat, amb 117 cops, va ser l'equip del professional Vicente Blázquez, amb Climent Viles, David Vallverdú i Manuel Núñez. Finalment, el tercer en el podi va ser l'equip integrat per Sergio González de professional, a més de Joan Cristòfol Luque, Andreu Grau i Adrian Jauregui (118 cops).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT