PUBLICITAT

Dos joves detinguts com presumptes lladres de tabac

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir la matinada de dimecres dos joves de 20 anys i nacionalitat andorrana per un presumpte furt amb força en un establiment comercial d'Andorra la Vella. Els fets van passar poc abans de les quatre de la matinada quan una patrulla que circulava per l'avinguda Meritxell va observar dos individus que portaven alguna cosa sospitosa a les mans.

Els agents van controlar els dos joves, que portaven 40 cartrons de tabac, tres motxilles de publicitat i vuit encenedors. Inspeccionant els comerços propers, la Policia va descobrir que un d'ells tenia la porta d'entrada forçada.

La investigació, segons va informar ahir la Policia en un comunicat, ha posat en relleu que els presumptes autors van forçar manualment la porta d'entrada –automàtica de doble fulla–, van accedir al local i van sostreure la mercaderia recuperada. El valor del tabac ascendeix a 912 euros, mentre que els danys a la porta malmesa s'han quantificat en 1.365,11 euros. Per tot plegat, els dos joves van ser detinguts i ahir van passar a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT