PUBLICITAT

L'Hotels Plaza fitxa l'ex Benicarló Iván Reverter

  • Paulinho i el club pacten rescindir el contracte
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Iván Reveter, en la seva etapa com a porter del Benicarló FS. Foto: EL PERIÒDIC

La porteria de l'Hotels Plaza ha sofert un canvi de la nit al dia. Paulinho, que fa tres setmanes va marxar a la Xina seduït pels yuans per jugar un torneig amb el permís del club, havia de tornar a incorporar-se passada la Setmana Santa però no serà així. El club tricolor i el meta brasiler han pactat la rescissió amistosa del contracte i ha fitxat Iván Reverter, ex porter del ja desaparescut per fallida Benicarló de la Divisió d'Honor.

Es tracta d'un porter jove –22 anys– i de qualitat que portava un mes entrenant a les ordres de De la Rosa per no perdre la forma física. «És una fitxatge que no estava previst. Arran de la fallida del Benicarló l'LNFS ha ampliat la moratòria de fitxatges. Ens ha demostrat ser un porter de qualitat i de futur, i que es pot apostar per ell», va indicar el gerent del club, Emili Puig.

Més va aprofondir el segon tècnic, Davide Marfella, el qual va dir: «Ens agrada la fam que té». El propi meta va avisar que jugar amb els peus «no és el meu fort» i conscient de que té a Aitor per davant va lloar-lo: «És un porteràs però això em motiva». El club està treballant per tenir la fitxa del nou porter ja disponible per al duel de diumenge a Ceuta. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT