PUBLICITAT

Scott es queda a cinc llocs de les finals al Mundial júnior

  • L'andorrà no pot mantenir el nivell mostrat en els entrenaments, segons Dias «dignes de ?top-10'»
EL PERIÒDIC
VALMALENCO

Scott Jordan va finalitzar el 19è ahir en l'slopestyle del Mundial júnior de freestyle disputat a Valmalenco i per tant no va poder accedir a la final, en la qual entraven els catorze primers. El corredor de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va haver de lluitar contra les molèsties que encara arrossega en un genoll i també contra les dificultats que presentava la pista, molt dura, glaçada i que va provocat errades en la gran majoria dels riders alhora de recepcionar.

Els dos dies anteriors, en els entrenaments lliures, Jordan havia protagonitzat actuacions que, segons l'entrenador, Guy Diaz, eren eren “dignes d'estar en el ‘top-10'».

Les condicions de la pista van perjudicar Jordan en el primer salt, que no va recepcionar bé i el va condicionar per al segon salt, que tampoc no va ser suficient per acabar entre els 14 primers.

Diaz considera que l'objectiu era «estar en la final» i per tant no s'ha assolit, però va entendre també que les condicions tampoc no eren les ideals.

Jordan torna avui al Principat, on descansarà fins el Total Fight Masters de freeski que es disputarà aquest mateix cap de setmana a Grandvalira i ha suprimit del seu calendari la participació en el campionat de França, ja que el seu genoll necessita descansar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT